Auto total loss verkopen

Met een auto die nogal veel beschadigd is, kan het twee kanten opgaan: of het gaat naar de garage voor een grondig herstel of naar de sloop. Herstel is niet altijd mogelijk (technisch en/of financieel gezien) en zal een auto die totalloss verklaard is, dan ook verkocht dienen te worden. Daar ga je uiteraard niet de gewone automarkt op, maar dien je op zoek te gaan naar partijen die nog brood zien in zo een auto.

Dat betekent niet vanzelf dat het op de sloop zal belanden

Een financieel totalloss verklaarde auto kan soms nog prima weer rijklaar gemaakt worden. Zo een totalloss auto verkopen doe je liefst met een schaderapport en kan er zo altijd een voordelige prijs losgekregen worden. Indien de schade echter zo van aard is dat reparatie niet mogelijk is, zal de sloop alleen uitkomst bieden. Daar weten ze als geen ander wat er met alle vrijgekomen onderdelen en materiaal gedaan moet worden. Dus auto total loss? Verkoop hier tegen de voordeligste prijzen en kom je er gegarandeerd een belangstellende tegen die ook bereidt zal zijn om de auto zo snel als mogelijk op te halen. Ook daar dien je er op te letten bij het verkopen van de auto.

Het is altijd leuk wanneer de afhandeling van het papierwerk ook gelijk afgehandeld zal worden en het geld ook meteen in handen wordt gedrukt. Zo kan al binnen een dag alles afhandelt worden en zorg je er voor dat de verzekering op tijd opgezegd wordt.

adminAuto total loss verkopen